Hello Kitty kakku Sohvin mitalijuhliin ja samalla meijän iskän 33v juhliin :D Iskä oli ihan innossaan :D

Sohvi (6v) osallistu viikko sitte Streetdance SM-kisoihin ja niiden porukka voitti lasten sarjassa muodostelmasta KULTAA ja pienryhmästä PRONSSIA :) Hyvä CityStreetKids!!!

Tämän kakun mallin bongasin Rouva Veeltä, täällä ja täällä. En oo aiemmin tykänny tehä tällasia kakkuja, sillä tykkään, että kakussa on kermapursotukset ja en tykkää marsipaanista enkä sokerimassasta. Tämä päällinen on ticcinomassaa ja se on myös mun mieleen. Pientä hermoilua ja jännitystä oli ilmassa ku tätä tein, mutta ei tullu vielä ees hiki :D Välillä olin satavarma, että tää ei voi onnistua, mutta sainpas sitte tällasen aikaseksi. Pinta jäi kyllä aika epätasaseksi, mutta häätyy ens kerralla koittaa saada seki paremmin. Silläkin aloin tällasta testaan, ku multa on tilattu yo-juhliin yo-lakkikakkuja. Nyt sain vähä tuntumaa tuohon ticcinoon.

Tein 6-munan pohjan ja paistoin sen jalkapallovuoassa ja pienen osan pienessä vuoassa. Korvat muotoilin siitä pikkuvuoassa paistetusta pohjasta, mansikkamarmeladista ja Flora vispistä. Väleihin laitoin mansikkamarmeladia, Flora vispiä ja banaania. Kostutin vanilja-maidolla. Ticcinon alla on sokericrèmeä.