Meillä oli tänään 4v hääpäivä, elikkäs keramiikkahäät.

Tällainen kakku oli sitä juhlistamassa ja naapureiden kans tällä herkuteltiin

Kakun perhosidean nappasin jostain kuvasta... tais olla jossain blogissa, mutta en muista missä...

Tein 5-munan kakkupohjan jalkapallovuokaan, kostutin vaniljamaidolla, väliin laitoin mangomoussea (1 prk flora vispiä, 1 prk mascarponejuustoa, 4,5 dl mangososetta, 2 liivatetta, 3 rkl sokeria ja 0,5 rkl vaniljasokeria). Päällä ticinomassaa (mun uutta suokkaria) jonka alla valkosuklaakreemi. Perhoset ticinomassaa ja pisteet valkosuklaakreemiä, ohje täältä. Suihkin hiukka kimalletta ticinon päälle ja perhoset värjäsin kimallejauheilla. Tein sinisen kimallejauheen sinisestä tomuväristä ja valkoisesta kimallejauheesta ;) Vähän nonparellejä flora vispi pursotusten päällä koristeena.

 

Suklaakreemi

250 g valkosuklaata, maitosuklaata tai tummaa suklaata
100 g voita tai margariinia
½ prk mascarpone-juustoa
2 rkl tomusokeria

Sulata suklaa. Sekoita voi ja mascarpone tasaiseksi massaksi sähkövatkaimella. Lisää voiseokseen suklaa ja tomusokeri koko ajan vatkaten. Jatka vatkaamista kunnes massa on kuohkeaa.

Voit valmistaa kreemin etukäteen jääkaappiin. Huomioi kuitenkin, että kylmässä kreemi kovettuu. Voit käyttää sitä lyhyesti mikrossa saadaksesi siitä helpommin levitettävän/pursotettavan.