Tämänmoisia kakkuja tein anopin 60v juhliin.

Oli kaks tollasta jossa oli sankarin kuva päällä. Vähän erilaiset pursotukset tuli kakkuihin ku flora vispi riitti vaan toiseen päällyspursotuksiin ja suklaakreemi vaan toiseen. Tykkäsin kyllä tuosta suklaakreemilaitasesta enemmän. Kakut on muuten samanlaisia. Paistoin 8-munan pohjat lasagnevuoissa, kostutin vaniljamaidolla, välissä seos jossa hilloja, rahkaa, flora vispiä ja sokeria. Päällä kreemi, ticinomassa ja kuva. Pursotukset flora vispi ja suklaakreemi. Kukat ja lehdet marsipaani-sokerimassaseosta.

Tämä hillakakku oli vähän niinku varakakkuna ja se jäikin kokonaan yli. Harmi sinäänsä, sillä uskallauduin testaan tähän erilaista kostutusta, nimittäin kirkasta limonaatia  Nyt en siis päässy maistaan tätä kakkua uudella kostutuksella... Muutoin kakku samoilla täytteillä. Pinnassa vaan perinteisesti hillat ja kiille.

Lisäksi tehtiin mangokakkuja...

... ja hovi-suklaakakkuja. Näitä kakkuja oli myös kolme, mutta kuvan ennätin ottaa vasta tarjoilupöydässä ja se on sitte sen näkönenki.