Mulla oli sunnuntaina me&i-kutsut ja sain kuin sainkin kokoon 11 vierasta :) Kiitos vielä kerran kaikille jotka vaivautuivat paikalle. Oli taas ihania vaatteita ja ihan kohtuu iso lasku on taas tulossa ;) Tännään poikien vaatehuonetta järkätessä huomasin, että Leeville ei kyllä tarvis ostaa ainuttakaan vaatetta, ku Taavilla sitä tuntuu olevan niin paljon ja niitä jää Leeville, mutta sorruimpa ostamaan Leevillekkin jottain... kivahan se on tietenki jottain uutta ja ihan ommaa saaha, mutta toisaalta se ei vielä ossaa olla vaatimasa ni se kannattas käyttää hyödyksi :) ...

Juu, mutta siis tällasta kakkua tein. Valkosuklaa-daimkakun ohjeesta muuttelin tällaseksi. Auto ja asuntovaunu on valkoisesta sokerimassasta. Tomutin päälle tomuväriä ja vähän kimalletta.

Daimkakku

 

Pohja:

300 g suklaa cookieseja

60 g suolatonta voita

 

Täyte:

2,5 dl Flora vispiä tai muuta kermaa

1 levy Maraboun Daimsuklaata

250 g maitorahkaa

1 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

2-3 liivatetta (minä laitoin 4 ja oli aivan liikaa, tuli tosi "jänkki" kakku)

2,5 rkl sitruunamehua

2 isoa daimia murustettuna

Sekoita keksinmurut ja sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka. Kääntele joukkoon sulatettu suklaa ja lisää daimmurut.

Sulata liivatteet kuumaan sitruunamehuun, anna jäähtyä pieni hetki. Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä useampi tunti tai mielellään yön yli. Koristele haluamallasi tavalla.