Serkkuni vinkkas mulle tästä jogurttikakusta ja yks aamu tekasin ku oli tulossa vieraita. Ammi oli löytänyt ohjeen Katilta täältä ja minäkin sen sieltä hakasin. Kopioin ohjeen alle. Tämä on aikalailla samanmakuista kuin aiemmin tekemäni rahkakakku. Molemmat kakut on ihanan kosteita, ku en oikeen tavallisista kuivakakuista kummemmin välitä. Minä tein tämän kakun vaniljajogurttiin.

Jogurttikakku

 

5 dl vehnäjauhoja

3 dl sokeria

1 tl soodaa

1 tl vaniljasokeria

3 dl vaniljajogurttia

2 munaa

200 g sulaa margariinia

Sekoita kaikki aineet keskenään. Paista rasvatussa vuuassa 175 asteessa n. 45 minuuttia.

Kostea ja tiivis kakku on parhaimmillaan jääkaappikylmänä. Eri jogurttimakuja vaihtelemalla saat uudenmakuisia kakkuja:)