Sohvin 6v ja Taavin 3v synttäreitä juhlittiin 19.12. Ovat syntyneet niin lähekkäisinä päivinä, että vietetään aina yhteisjuhlat.

Juhlapäivänä oli taas muka niin kiirettä, että en ehtiny/jaksanu lähtä ulos kuvaamaan kakkuja ja tässä tulos... kuvat ihan hanurista . Näyttivät kamerassa muka ihan siedettäviltä, mutta koneella sitte totuus paljastui .

 

14.1.2010 Tarttis ehkä itekki opetella enemmän tuota kuvien muokkausta. Serkkuni ystävällisesti teki näille kuville pienen "kasvojenkohotuksen". Alla korjailtu versio.

 

Delfiinikakku. Kostutus vaniljamaidolla. Välissä flora vispiä, mansikkamarmeladia ja banaania. Delfiinipursotus sokericrèmellä ja laidat flora vispillä.

 

Porkkanakakku muovisella Martti-kakkukoristeella

 

Sydämiä sulattava suklaakakku Sohvin pyynnöstä. Päällä Maraboun Noblesset, joissa kirjotukset Nuppu 6v, Tiitiäinen 3v ja Pöntiäinen 5kk (Leevillä sattu oleen samana päivänä 5kk täynnä)

 

Valkosuklaajuustokakku, jonka kanss oli tarjolla Valion vadelmasosetta.

 

Mustekala Rahkakakku. Koristeena valkosuklaasta tehtyjä simpukoita, merihevosia yms.

 

Ite tehtyä Saaristolaisleipää ja lohitahnaa (Kylmäsavulohi Violaa, ranskankermaa ja graavilohta +ripaus suolaa). Miniluumutomaatti koristeena.

Näiden lisäksi oli tarjolla suklaata, sipsejä, poppareita, keksejä ja aikaisemmin tekemiäni pipareita.

 

Tässä minun tekemät tarjoilut. Lisäksi oli tarjolla mummun tekemää suolaista piirakkaa ja toisen mummun paistamia Valion pikkupiirakoita (cocktailpiirakoita) ja munavoita.