Nämä tein Fazerin-rullarieskoista, jotka oli kyllä hakusessa, olivat melkeen joka kaupasta loppu, kunnes viimein löysin kaupan, josta minä sitte vein viimeiset.

Mulla oli 2 pussia rieskoja, 140g pekonia, 400g broilerin fileesuikaletta, 200g 12% Crème Fraîchea, 200g maustamatonta tuorejuustoa (joku maustettukkin varmaan kävis hyvin), kuivattuja aprikooseja (14 kpl) ja parmesan-juusto lastuja (en muista määrää, mutta oli yksi purkillinen).

Leikkaa pekonit esim. suikaleiksi ja ruskista ne broilerin kans. Anna niiden hieman jäähtyä. Pilko aprikoosit pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Jos täyte on liian paksua voit löysyttää sitä esim. maidolla.

Jaa täyte rieskoille ja levitä. Rapeudeksi lisäsin jääsalaatin lehtiä. Kääri rullalle ja anna tekeytyä vähintään pari tuntia. Minä tein edellisenä iltana. Leikkele sopiviksi paloiksi tai tarjoa kokonaisina rullina.

1810248.jpg