Rullavoileipäkakkua Teemulle ku tuli SM-kisoissa Lockingissa kolmanneksi ;D

605082.jpg

Tein taas tällä rullamallilla, minkä siis bongasin Aatun apajilta ja Vilijaanalta... näistä linkit noissa edellisissä rullavoikkareissa ;)

Tein Fazerin ruis- ja moniviljapaahtoleipiin, molempia käytin 8kpl, eli yhteensä 16 kpl. Tarkemman teko-ohjeen löydät Aatun äiteeltä.

 

Kostutus:

Minä laitoin 5dl vettä ja puolikkaan lihaliemikuution. Tätä jää kyllä vähän yli. Menisköhän jotain 3-4dl... vähän summassa kostuttelen...

 

Tarvit täytteeseen ja päälliseen:

300g kinkkusuikaleita

200g Crème Bonjour Aurinkokuivattu Tomaatti-tuorejuustoa

200g Valio Viola kevyt maustamaton-tuorejuustoa

200g Valio Laktoositonta kevyt crème fraîchea

100g voileipä pikkelssiä

koristeita (juustoraastetta, kurkkua, helmi-mozzarellaa, ananaskirsikoita)

 

Täyte:

Ota molemmista tuorejuustoista reilu puolet kulhoon ja sekoita notkeaksi. Sekoita joukkoon voileipä pikkelssi ja reilu puolet crème fraîchesta. Lisää lopuksi kinkkusuikaleet ja sekoita.

 

Päällinen:

Sekoita keskenään molemmat täytteestä yli jääneet tuorejuustot ja loput crème fraîchesta.