Teki mieleni vähän muokata tuota aiemmin tekemääni banaanisuklaakakkua, siis ohjetta. Ja kun taas oli kypsiä banaaneja, niin tämän päivän vieraat saivat myös tätä kakkua maistella.

Tein nyt vaan kakun vaihtelun vuoksi erilaiseen vuokaan.

494921.jpg

Banaanisuklaakakku

2 isoa kypsää banaania

150 g tummaa suklaata

100 g voita

1 dl vaaleaa muscovadosokeria

2 kananmunaa

4 dl vehnäjauhoja

2 rkl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

1,5 tl vaniljasokeria

1 tl kanelia

Voitele ja korppujauhota vuoka. Kuori banaanit ja soseuta ne haarukalla. Murskaa suklaa. Vaahdota voi ja muscovadosokeri ja lisää kananmunat yksi kerrallaan. Lisää banaanisose. Sekoita jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe, vaniljasokeri, kaneli ja suklaarouhe keskenään ja lisää seos taikinavaahtoon. Kaada kakkuvuokaan ja paista n. 40 minuuttia 175 °C uunissa. Anna kakun jäähtyä vuoassa haaleaksi ennen kuin kumoat. Koristele esim. tummalla suklaalla.

Tää oli vielä parempaa ku tuo ekka versio... lurps :o)

<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

494923.jpg