<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 461508.jpg

 

Banaanisuklaakakku

2 isoa kypsää banaania
100 g tummaa suklaata
40 g hasselpähkinärouhetta
100 g voita
1 dl sokeria
2 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia

Voitele ja korppujauhota vuoka. Kuori ja soseuta banaanit haarukalla. Murskaa suklaa. Vaahdota voi ja sokeri ja lisää kananmunat yksi kerrallaan. Lisää banaanisose. Sekoita jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe, vaniljasokeri, kaneli, sekä pähkinä- ja suklaarouhe keskenään ja lisää seos taikinavaahtoon. Kaada kakkuvuokaan ja paista n. 40 minuuttia 175°C uunissa. Anna kakun jäähtyä vuoassaan haaleaksi ennen kuin kumoat. Koristele esim. tummalla suklaalla.

Tämä oli kyllä tosi hyvää !!!

461510.jpg